• Volg ons:  
0 Item in cart
Uw winkelwagen is leeg.
vorige pauseresume volgende

Catering bedrijven

Uw event, onze uitdaging

Cuisine Catering is de partner bij uitstek voor al uw zakelijke evenementen. Wij verwennen u niet enkel met culinaire lekkernijen van het hoogste niveau, maar gaan nog een stapje verder. Samen met u werken we een eventconcept uit dat perfect aansluit bij het karakter, de uitstraling en vooropgestelde doelstellingen van uw bedrijf of organisatie.

De sleutel tot een succesvol event wordt niet louter bepaald door het budget, wel door de magische samensmelting van de locatie, topgastronomie, de hoffelijkheid en professionaliteit van de kelners en maître, een originele zaalaankleding, de juiste belichting en animatie. Met Cuisine Catering haalt u meteen het hele team in huis. Wij laten uw bedrijfsevent uitgroeien tot een unieke belevenis en dat zowel op als naast het bord.

 

5 redenen om met Cuisine Catering in zee te gaan

 1. Maatwerk is onze kracht
  Elk(e) bedrijf of organisatie is anders, heeft andere prioriteiten. En ‘anders’ vraagt om een unieke aanpak. Geen twee events zijn bij ons hetzelfde. Wij denken samen met u mee, waken over uw vooropgestelde doelstellingen en zorgen voor een totaalconcept dat klopt tot in de kleinste details.

  Bijvoorbeeld:
  Voor wie organiseert u het event en wat is uw missie? Gaat u voor kreeft en oesters of is eerder streetfood op zijn plaats? De keuze van de catering hangt af van de identiteit van uw bedrijf of organisatie en uw doelstellingen. Heeft u klanten in Wallonië? Dan zorgen wij voor een tweetalige kelner.

 2. Events tot 800 personen
  Van een walking dinner, diner aan tafel met dansfeest, live cooking en een avondje streetfood tot een receptie op gastronomisch niveau met topbediening- en beleving van ontvangst tot dessert… bij ons is iedere formule mogelijk én dat zowel voor 50, 200 als 800 personen, op eender welke locatie.

 3. Honger naar uitdagingen
  Cuisine Catering bestaat uit een dynamisch, creatief en gemotiveerd team dat op iedere locatie een vlotte service nastreeft. Voor ons is ieder event, groot of klein, een uitdaging. En laat dat laatste nu net iets zijn waar wij van houden en de nodige energie van krijgen om uw event naar een hoger niveau te tillen. Uw feest doen slagen geeft ons een kick.

 4. De juiste leveranciers en partners
  Wij hechten veel belang aan goede relaties met onze leveranciers en partners. Zo kunnen we met zekerheid een breed gamma van topproducten, decoratie, technische hoogstandjes en internationale knowhow aanbieden. Doordat wij beschikken over bevriende partnerlocaties in België en Nederland kunnen wij u ook helpen in uw zoektocht naar een geschikte locatie voor uw event.

 5. Hoger gamma
  Cuisine Catering richt zich als traiteur/cateraar tot een hoger gamma. Exclusieve events met topgastronomie zijn onze specialiteit. Pijlers als kwaliteit, duurzaamheid en verantwoord ondernemen staan bij ons voorop.

Wenst u beroep te doen op onze dienstverlening? Of bent u op zoek naar meer informatie? Wij staan u graag te woord. Onze werkwijze kunt u alvast hier ontdekken. 

Recente events

Contact

HOE KUNNEN WE UW EVENT LATEN SMAKEN?

Volg ons op Facebook

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

* verplicht
Ik ga akkoord met de privacyverklaring *

Bekijk eerdere nieuwsbrieven.

Contact

CUISINE CATERING

Parklaan 22/14, 2300 Turnhout

t: +32 (0) 488 819 352

e: info@cuisinecatering.be