• Volg ons:  
0 Item in cart
Uw winkelwagen is leeg.
vorige pauseresume volgende

Catering particulieren

Een jubileum, trouw, communie- of verjaardagsfeest in het vooruitzicht en bent u nog op zoek naar culinaire verwennerij? Cuisine Catering helpt u met plezier verder!

Onze werkwijze

  1. U wordt uitgenodigd in de ontvangstruimte van Cuisine Catering voor een persoonlijk gesprek met Bram Gers. Zo kunt u de keuken meteen ontdekken en de werkwijze beter leren kennen. U wordt ontvangen met koffie of een glaasje wijn. Indien gewenst komt Bram bij u thuis langs.
  2. Een klein of groot feest, alles is mogelijk. Samen bespreken we uw wensen. Indien het gaat om een groot feest of trouwgelegenheid zorgen we ervoor dat er een weddingplanner aanwezig is. Zij zorgt voor de juiste sfeer, decoratie, bloemen enzovoort.
  3. Stap voor stap worden uw wensen in kaart gebracht. Dit schept een concreet beeld over het menu, de feestlocatie, sfeer enzovoort.
  4. Een eerste voorstel wordt opgemaakt en thuis bij de klant voorgesteld. We voorzien een fles wijn of bubbels ter degustatie.
  5. Na mogelijke opmerkingen wordt een tweede voorstel uitgewerkt en bezorgd. Dit leidt tot een akkoord waarna de klant een voorschot betaalt.
  6. Wij zorgen voor een feest dat van a tot z klopt met een zeer persoonlijke voorbereiding, gaande van catering, op- en afbouw tot het kleinste detail.

De menumogelijkheden zijn eindeloos. Dit kan gaan van een hapjesavond met ginbar tot een zittend diner en walking diner.

Totaalconcepten: 
Wilt u niet enkel het culinaire, maar de volledige organisatie van het feest uit handen geven? Door de unieke samenwerking met bevriende eventplanners kan Cuisine Catering ook originele totaalconcepten aanbieden. Een stijlvol droomevent op een unieke locatie voorzien van een prachtige omkadering, een gedetailleerde aankleding en gastronomie van topniveau die de hoogste verwachtingen overtreft, dat omvat waar wij naar streven. Benieuwd of we uw evenement naar 'the next level' kunnen tillen? Neem vrijblijvend contact op met ons.

Recente events

Contact

HOE KUNNEN WE UW EVENT LATEN SMAKEN?

Volg ons op Facebook

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

* verplicht
Ik ga akkoord met de privacyverklaring *

Bekijk eerdere nieuwsbrieven.

Contact

CUISINE CATERING

Parklaan 22/14, 2300 Turnhout

t: +32 (0) 488 819 352

e: info@cuisinecatering.be