• Volg ons:  
0 Item in cart
Uw winkelwagen is leeg.

Gastronomie op maat van uw event

Op zoek naar een verzorgde catering en topbediening voor uw bedrijfsevent, seminarie, huwelijks- of verjaardagsfeest? Met Cuisine Catering haalt u een enthousiaste, ambitieuze en zeer creatieve dynamiek in huis. 

Wat uw wensen en noden ook zijn, het topteam van Bram Gers zorgt voor unieke gerechten die passen binnen ieder concept. Wat dacht u bijvoorbeeld van een luxe picknick of een gastronomisch buffet geïnspireerd op Asian streetfood? Geen vaste menukaart, wij werken voor u een voorstel op maat uit.

Cuisine Catering beschikt over een creatief en professioneel team van chefs, maîtres en kelners. Zij verzorgen met plezier de catering van uw privé- of bedrijfsevent en dit van 5 tot 800 personen. De perfecte combinatie van een vlotte en vriendelijke bediening én smakelijke en verfijnde gerechten met dagverse streekproducten afkomstig van topleveranciers!

Zaakvoerder Bram Gers volgde een opleiding aan de hotelschool Ter Duinen in Koksijde en trok daarna naar het buitenland om er ervaring op te doen in tophotels en – restaurants in Frankrijk en Zwitserland, waaronder hotel Martinez in Cannes. Terug in ons land werkte hij in een gastronomisch restaurant in het Brusselse. In 2013 richtte hij zijn eigen zaak, Cuisine Catering, op.

Verse en eerlijke streekproducten

We investeren in onze leveranciers. Zo kunnen we altijd met verse topproducten werken.

Over ons

Trendy en innovatief

 

Cuisine Catering werkt niet met vaste, voorgekauwde cateringformules.

Klant is koning! Zaakvoerder Bram Gers vertrekt steeds van een leeg blad om vervolgens een concept op maat uit te werken. Originaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn van topprioriteit. Wij zorgen voor culinaire hoogstandjes om u tegen te zeggen, gecombineerd met een perfecte omkadering, zowel op als naast het bord!

 

Unieke locaties

 

Op zoek naar een unieke locatie voor uw event, teambuildingactiviteit, feest of meeting?

Organiseert u een event op een eigen locatie en bent u op zoek naar een originele invulling? Of heeft u nog geen locatie voor uw event en wenst u een extra speciale omgeving? Wij verzorgen met plezier de catering van uw event op eender welke plaats! Cuisine Catering zoekt indien nodig mee naar een unieke plek om uw event te laten plaatsvinden. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om een persvoorstelling te geven in een prachtig kasteel met aangepaste hapjes en drankjes? Of een luxe barbecue in streetfoodstyle tijdens uw volgend teambuilding event? Bekijk al onze unieke locaties

 

 

Van A tot Z

 

Cuisine Catering staat niet alleen voor een verzorgde catering en topbediening, maar ook voor het totaalconcept.

Organiseert u binnenkort een personeelsfeest, congres of seminarie en wilt u in het oog springen van uw gasten? Dan is de topcombinatie Cuisine Catering en The ROC vast iets voor u. Cateraar Bram Gers en meeting designer Erwin Dielens bundelen hun ervaring en pakken uit met spraakmakende events in binnen- en buitenland, voorzien van originele catering die je doet watertanden. Een unieke combinatie van organisatie, printing, teambuilding en catering.

Lekker voor het milieu

Seizoensgebonden ingrediënten zijn niet alleen lekker vers, ze zijn ook ecologisch!

Cuisine Catering houdt rekening met het milieu. Zo is onze ontvangstruimte Cuisine 22 ingericht aan de hand van recuperatiematerialen, die de locatie een eigentijdse, strakke en industriële uitstraling geven. Verse, lokale en seizoensgebonden producten passen perfect in dat plaatje.

 

That's how we roll!

Bij Cuisine Catering kan u een offerte op maat verwachten. We komen bij u langs, of u bij ons, om ons concept uit de doeken te doen. Om u alvast een voorsmaakje te geven, presenteren we daarbij al een lekker hapje. 

U weet precies wat u mag verwachten en wat het zal kosten, service inbegrepen. Want een geslaagd(e) receptie, event of feest is meer dan enkel lekker eten. Het valt of staat ook met de bediening. Verwacht u aan culinaire verwennerij en bediening van topkwaliteit.

 

 

Contact

HOE KUNNEN WE UW EVENT LATEN SMAKEN?

Volg ons op Facebook

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

* verplicht
Ik ga akkoord met de privacyverklaring *

Bekijk eerdere nieuwsbrieven.

Contact

CUISINE CATERING

Parklaan 22/14, 2300 Turnhout

t: +32 (0) 488 819 352

e: info@cuisinecatering.be